Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ήθελα το πάσχα..

..να ασχοληθώ λίγο με το jetski.. περιμένει έναν άξωνα και μιά ευθυγράμιση..





η με τη βαρκόυλα που παρατημένη χρόνια περιμένει καλαφάτισμα και μιά μηχανή..


..ή με την κενούρια βάρκα που πριμένει βάψημο και κουβέρτωμα..
αλλά μάλον τις λίγες ώρες που δε θα είμαι ξαπλωμένος.. θα τις περνώ χαζέυοντας τα χνουδογατομπαλάκια μας..
αυτά για την ώρα.. αναχωρώ για το χωριό εντός ολίγου.. χωρίς adsl.. αλλά με το laptop και dailup.. δε θα χαθούμε εντελώς..
Καλή ανάσταση και
κυρίως αγάπη σε όλους

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

άνοιξε.. άνοιξε..

γιατί δεν αντέ εεχω..
και άνοιξε..





και οι γατούλα μας γέννησε πέντε υπέροχα μυξογατομπαλάκια..



εγώ δουλευα σε ένα μπαλκώνι..


με θέα..






Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Στην πάντα η "μπάντα"...

..παρέλαβα την πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια το 68.. μια παιδική.. ίσως ο θείος που μου την έκανε δώρο.. αποφάσισε να μου πει με ευγένικό τρόπο ότι βαρέθηκε να απαντά στις ατελείωτες ερωτήσεις.. και άρχισα αμέσως να την χρησιμοποιώ. και η διασκέδαση δεν ήταν τόσο ότι έβρισκα λύσεις στις απορίες μου.. αλλά ότι ξεφυλλίζοντας μέχρι να φτάσω στο συγκεκριμένο λύμα.. έβρισκα ένα σορό νέες απορίες.. το 71 παρέλαβα την δεύτερη εγκυκλοπαίδεια. μεγάλη.. με δώρο βιβλιοθήκη.. την οποία μέχρι το 89 ψάξε το ένα ψάξε το άλλο δε ξέρω πόσες φορές την διάβασα.. και μετά άρχισα να ψάχνω σε βιβλιοθήκες.. και σχετικά βιβλία στον παπασωτηρίου.. κάποια στιγμή το 99 ήλθε και το ιντερνετ στο σπίτι μου.. και το μαγικό google που αντικατέστησε σχεδόν όλα τα προηγούμενα.. έτσι δε βλέπω εντελώς άχρηστο το παιχνιδάκι στο οποίο με κάλεσε το μικρό μας ανάλογο.. ήταν μια ακόμα ευκαιρία να χαζέψω από παραπομπή σε παραπομπή.. και να η "μπάντα" μου..

το όνωμα του άλμπουμ
Fort Braden, Florida
Αντιγράφω την αντιγραφή των οδηγιών απο το μικρό ανάλο για όποιον θέλει να παίξει ή να βρεί ευκαιρία να χαζέψει..
UPDATE: Αντιγράφω τις οδηγίες από το blog All Gone
Οδηγίες:1. Μπαίνεις στο wikipedia.2. Αναζητάς την επιλογή “random article” (πάνω αριστερά). Πατάς μια φορά. Το λήμμα που θα βγει είναι το όνομα της μπάντας σου.3. Πατάς άλλη μια φορά το “random article”. Το λήμμα που θα βγει είναι ο τίτλος του άλμπουμ της μπάντας σου.4. Πατάς “random article” άλλες έντεκα φορές. Τα λήμματα που θα βγουν είναι το track list του άλμπουμ.5. Καλείς άλλους πέντε να κάνουν το ίδιο.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

O παπουτσωμένος blogger..



Η αγαπημένη μας φάβα (προσφάτως ακρομύδωτη) με κάλεσε σε ένα ακόμα παιχνιδάκι. Θέλει μια φωτογραφία από τα αγαπημένα (ή όχι) παπούτσια μου..














αυτά λοιπόν είναι τα αγαπημένα μου μποτάκια εργασίας.. απίστευτα ελαφρά (τα φαινόμενα απατούν).. με απίστευτη πρόσφυση (και στο πάγο..).. και ενισχυμένα με μέταλλο μπροστά που έχει γλυτώσει αρκετές φορές τα δακτιλάκια μου..
Δε μπορούσα να αποφασίσω και έβαλα και τις τρίς φωτογραφίες..
Όποιος θέλει να παίξει.. να δηλώσει συμετοχή στο fava's chanel